Hakkımızda

Firmamız 1994 yılında Reyhan Kardeşler Gıda Mam. San. İç. Ve Dış Tic. Ltd. Şti. adı altında ekmek üretimine başlamıştır. 2010 yılında ise firmamız Obaşak Gıda ve Un Mam. San. Tic. Ltd. Şti unvanıyla çeşit ekmek üretim faaliyetini sürdürmeye devam etmektedir.

2000 m2 lik kullanım alanı toplam kapalı alanı 3000 m2 lik alana sahip olan firmamız 6 Milyon 477 bin 588 TL öz sermaye ile kurulmuştur.

Obaşak Gıda, gıda sektörünün  en önemli kalite sistemleri olan  ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi,Iso 14001 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 2200 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi,OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, Helal sertifikası belgelerine sahiptir. Bu sistem belgelerine entegre olarak şirketimiz kendini sürekli geliştirmekte ve yenilemektedir.

Firmamızda üretilen Ekmek Çeşitlerimizin ve tedarik ettiğimiz Unların Kimyasal analizlerinin yapılabilmesi için Laboratuvarımız bulunmaktadır.

Firmamızda müşteri portföyü olarak; Hastanelere, Kolejlere, Okullara, Soğuk Sandviç üretimi yapan bir çok noktaya, Belediyelere, Piyasada markası ile tanınan bir çok önemli kuruluşlara Sandviç, Hamburger, Rol Ekmeği, Döner Ekmeği, Pide Ekmeği, Baget Ekmeği, Ayvalık Tostu, Kiloluk Tostlar, Büfe Tostu, Küçük Ekmek gibi bir çok çeşit ekmek seçenekleriyle ambalajlı, hijyenik kaliteli ürünler sunmaktadır.

Yıllık ortalama 14 milyon Ekmek çeşidi,300 bin Tost çeşidi,250 bin adet Ayvalık Tostu,4,5 milyon Sandviç çeşidi,1,5 milyon rol üretimi,2 milyon 800 bin adet küçük ekmek üretim hacmiyle sektöre kaliteli, hijyenik standartlarda üretim gerçekleştirmekteyiz…


Sandviç ve Hamburger Çeşit Grubu
Sandviç ve Hamburger Çeşit Grubu
Çeşit Ekmek Grubu
Çeşit Ekmek Grubu
Market Çeşit Ekmek Grubu
Market Çeşit Ekmek Grubu
Roll ve Küçük Ekmek Grubu
Roll ve Küçük Ekmek Grubu
Tost Grubu
Tost Grubu